Residence by Shi-Zhe Luo

Shi-Zhe Luo Creates The Hide and Seek Residence

Shi-Zhe Luo, the creative mind behind the award winning design Residence by Shi-Zhe Luo says, Shape according to the functions, and the functions can be hidden invisibly. These hidden functional elements made the household usages more smooth and look more pleasant! Massive storage cabinets are hidden into the wall of the entrance, partitions of the dining room and the unilateral aisle where the mirror was put. The entrance of storage room and shared bathroom are hidden within the long walls across the aisle..

Residence by Shi-Zhe Luo Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=49283

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Wee News homepage.

Copyright © 2010 - 2018 Design Wee News - designwee.com - All Articles